Jongehondendag

Van 04 oktober 2020 09:30 tot 04 oktober 2020 17:00

Bij Zalencentrum de Bongerd, Flessestraat 54, 6666 CR Heteren

Categorieën: Evenementen


Jongehondendag op zondag 4 oktober 2020, in Zalencentrum de Bongerd in Heteren 

Normaal gesproken organiseert de Nederlandse Markiesjesvereniging twee keer per jaar een dag voor alle hondjes uit nesten die de leeftijd van 18 maanden hebben bereikt. De vereniging wil graag zien hoe alle pups zijn uitgegroeid, hoe het met ze gaat en welke honden kunnen worden ingezet voor een nestje. Door zoveel mogelijk dieren op gezondheid te onderzoeken kunnen wij de populatie goed in de gaten te houden om - waar nodig - bij te sturen.

Dankzij Corona hebben we de dag in april helaas moeten afgelasten, en hebben we in oktober een enorme klus, door alle nesten van 2020 op één dag op te roepen.

We vragen altijd een officiële keurmeester om alle nesten te bekijken: op 4 oktober zullen dat er twee zijn: mw. Pillement-Heijden en mw. Zwaartman-Pinster. 

Alle eigenaren uit bovenstaande lijst hebben een uitnodiging per mail ontvangen, met inhoudelijke informatie over de keuring en de gezondheidsonderzoeken. Van de april-nesten hebben we al 29 aanmeldingen ontvangen. Dat hoeft niet nogmaals, we hebben al per email contact gehad.

Degenen uit april die zich nog niet hadden aangemeld, plus alle opgeroepen nesten voor oktober kunnen zich vanaf nu aanmelden met aanmeldknop 1.

Wacht daar niet te lang mee: bij 90 aanmeldingen totaal sluit de inschrijving. Zodra dat het geval is kunt u mailen naar jhk@markiesjesvereniging.nl om op de wachtlijst te komen.

Houdt u rekening met het volgende:

Het kan zijn dat we uw aanmelding via de website hebben bevestigd, maar dat we achteraf alsnog moeten annuleren. Eventueel moeten we u toch naar de Jongehondendag in april 2121 doorschuiven. Bij voorbaat uw begrip gevraagd als we deze lastige afweging moeten maken.


(Staat het nest van uw hond wel in de lijst, maar hebt u geen mail ontvangen? Misschien hebben we uw e-mailadres niet. De uitnodiging kunt u hier downloaden)Alle eigenaren uit bovenstaande lijst hebben een uitnodiging per mail ontvangen, met inhoudelijke informatie over de keuring en de gezondheidsonderzoeken. Zij kunnen aanmelden met aanmeldknop 1.
(Hebt u niks ontvangen? De uitnodiging kunt u hier downloaden)

Aanmeldknop 1: pups uit opgeroepen nesten  


Ook niet-opgeroepen honden kunnen zich aanmelden, met aanmeldknop 2.
Let op: dit geldt alleen voor pups die eerder opgeroepen zijn en destijds niet konden komen. Losse tests worden dit keer in verband met de grote drukte niet afgenomen.
Aanmeldknop 2: voor andere Markiesjes uit eerdere nesten  

 Mocht u nog vragen hebben over de keuring of over de aanmelding, stel deze gerust aan de coördinator van de jongehondendag, bij voorkeur per e-mail: jhk@markiesjesvereniging.nl

De mail wordt iedere avond gelezen en bijna altijd dezelfde dag beantwoord.