Lezing Uitleg Embark-DNA-onderzoek

Van 17 oktober 2023 19:30 tot 17 oktober 2023 21:00

Bij Online via Teams

Categorieën: Evenementen


Beste Markiesjesliefhebber,

 

Uitleg Embark-DNA-onderzoek bij Markiesjes

Tijdens de Jongehonden dagen wordt sinds 1 jaar DNA afgenomen en middels Embark getest. Nu en dan je lees en hoor je over de EMBARK, maar “wat is dat nu precies?” en vooral “wat kan je er mee?”

 

Als je er meer over wil weten, meld je aan voor onze digitale lezing over Embark DNA-onderzoek bij Markiesjes. De Nederlandse Markiesjesvereniging is verheugd dat Marjoleine Roosendaal -dé specialist op dit gebied- bereid is om hierover te komen vertellen en de nieuwste bevindingen en inzichten met ons te delen.

 

Datum: 17 oktober 2023

Tijd: 19:30 uur – 21:00 uur

Locatie: Online via (programma/app) Teams.

Kosten: 3 euro voor leden, 5 euro voor niet leden. 

Maximaal aantal: 35 personen 

 

In deze presentatie hoort u meer over de wijze van DNA-testen bij Embark. Er wordt uitgelegd welke testmethode wordt gebruikt, hoe de diverse uitslagen kunnen worden geïnterpreteerd en welke resultaten wel of niet van belang zijn in de fokkerij. Natuurlijk komt ook aan bod wat je er aan zou kunnen hebben als je niet wil fokken met je Markiesje. 

 

De presentatie duurt ongeveer 45 minuten. Daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Als u graag wil dat een bepaald onderwerp aan bod komt, of u heeft een specifieke vraag, dan kunt u deze vooraf aan ons mailen. We zullen Marjoleine vragen hier tijdens de lezing op in te gaan. 

 

We kijken ernaar uit om u op deze bijzondere lezing te verwelkomen.

 

Om uw plaats te reserveren, vragen we u vriendelijk om u aan te melden. De gegevens om in te loggen worden dan naar u toegezonden. 

Meld u aan voor de workshop Uitleg Embark-DNA-onderzoek bij Markiesjes    

 

 

 

Graag tot ziens op 17 oktober 2023 voor een informatieve en inspirerende avond

De evenementencommissie 

Nederlandse Markiesjesvereniging