Kampioenschapsclubmatch

Van 16 november 2019 10:00 tot 16 november 2019 16:00

Bij Sporthal van Vakantiepark Jacobus Hoeve

Categorieën: Clubmatch


Kampioenschapsclubmatch 2019

Bij deze nodigen wij u uit om deel te nemen aan de Kampioenschapsclubmatch van de Nederlandse Markiesjes Vereniging.
Deze wordt gehouden op zaterdag 16 november 2019 in de sporthal van Camping Jacobushoeve, Tolnegenweg 53, 3776 PV Stroe.
De zaal is open vanaf 9.30 uur, de keuringen beginnen om 10.00 uur.

Er is deze dag een keurmeester uitgenodigd die uw Markiesje op deskundige wijze zal beoordelen aan de hand van de huidige rasstandaard. Van iedere hond wordt een uitgebreid keurverslag gemaakt dat u na de keuring van de gehele klasse af kunt halen bij het secretariaat. In alle klassen worden prijzen ter beschikking gesteld voor de beste honden van die klasse. Aan het eind van de dag zal er uiteindelijk één beste reu en één beste teef gekozen worden (alleen degenen die de kwalificatie uitmuntend hebben behaald dingen mee). Vervolgens strijden de beste reu en de beste teef tegen elkaar en wordt de Clubwinner 2019 gekozen.

Een Kampioenschapsclubmatch is een evenement waar u veel Markiesjes bij elkaar kunt zien. We hopen dan ook op het maximale aantal inschrijvingen van 70.
Wie weet treft u nog familie van uw Markiesje op deze dag. Verder kunt u vele andere markiesjeseigenaren ontmoeten. Het is vooral een gezellige dag waarop veel te zien en te praten zal zijn.
Ook als bezoeker zonder deelname bent u van harte welkom om op deze dag aanwezig te zijn.

Keurmeester: mevrouw Jettie Alberts
Adres: sporthal van Camping Jacobushoeve, Tolnegenweg 53, 3776 PV Stroe
Datum: 16 november 2019

De inschrijving sluit 2 november 2019, of als het maximum van 70 honden is bereikt.